Avocadoens energigrød med spidskål, selleri og jordskokker
Lysegrøn energigrød toppet med kiwibær, grønne druer og pære. Spidskål er dejlig mild kål, og med selleri og jordskokker får grøden en skøn nøddeagtig smag.
Forb. tid20 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Ret: Morgenmad
Diæt: Glutenfri, Lavt laktoseindhold, Vegansk
Servings: 1portion
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Blender, (en god foodprocessor kan også bruges)
Ingredienser
1håndfuldfeldtsalat (ca 25 g)
estragon og/eller mynte (frisk)
½lime (økologisk)saften - riv skallen og gem til pynt
½kiwica. 25 g
1stump Ingefær
15ghasselnødderevt. ristede - se link til, hvordan du nemt kan riste hasselnødder
200gspidskål
1stor jordskokca. 75g
100gselleri
1stilk bladsellerica. 75 g
½Avocado
Topping
kiwibær
pære
grønne druer
skal af lime
hasselnødderevt. ristede - se link til, hvordan du nemt kan riste hasselnødder
Sådan gør du
Riv skallen af den halve lime og sæt til side til pynt.
Rens alle frugter og grøntsager. Økologisk grønt kan bruges med skallen. Det gælder også kiwi.
Put limesaft, kiwi, salatblade og krydderurter i blenderen og blend.
Tilsæt nødder, ingefær og blend.
Tilsæt de resterende ingredienser til grøden og blend, til den er jævn.
Anret grøden med limeskal, nødder, kiwibær og druer.