Cherimoya-sorbet - is af cherimoya, lime og sukker
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.
Forb. tid10 minuttermin
Frysetid8 timert
Samlet tid8 timert10 minuttermin
Ret: Dessert
Diæt: Vegansk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
2dlvand
150gsukker
400gcherimoyaca. 3 cherimoyaer
8spsklimesaftca 4 lime
Sådan gør du
Kog vand og sukker sammen til sukkeret er opløst.
Lad sukkerlagen køle af i køleskabet.
Imens befris frugtkødet af cherimoyaerne.
Læg en cherimoya på den flade side og skær skrællen af.
Tilsidst skæres skrællen af bunden.
Skær frugten i skiver og læg frugtkødet i en dyb tallerken.
Mos med en gammel og sørg for at fjerne alle de sorte kerner.
Blend cherimoya med saften fra lime og bland sukkerlagen i.
Hæld i en flad beholder med låg, og sæt i fryseren.
Rør i ismassen 1-2 gange i timen de første 3-4 timer. Sørg for at skrabe ismassen af kanter og bund og pisk det ind i ismasen.
Frys minumum 8 timer.
Hvis sorbeten er helt frossen, så husk at tage den ud af fryseren nogle minutter, før du skal bruge den.