Harlekinkager er meget lækre glutenfri kokoskager med romsmag. Småkagerne minder om fedtebrød uden smør. De pyntes fint med glasur og krymmel eller chokolade.
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid14 minuttermin
Køletid1 timet
Samlet tid1 timet19 minuttermin
Ret: Bagværk
Diæt: Glutenfri
Servings: 30stk
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
1æg
100gsukker
100gkokos
1tsk.vaniljepulver*
Glasur
200gflormelis
4tsk.romessens
4tskkogende vand
Farvet krymmel*
Alternativ pynt
115ghalvmørk chokolade
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader
Pisk æg, sukker og vanilje. til det er lyst og luftigt.
Vend kokosmel i.
Bred dejen ud på bagepapir i en form på 20x30 cm eller tegn en firkant på bagepapiret på en bageplade og fordel dejen i firkanten.
Bag i ovnen ved 180 grader i 14 minutter (evt. lidt kortere, hvis du bager på bageplade). Kagen skal være jævnt lysebrun.
Når bunden er afkølet vendes den om, og bagepapiret trækkes for sigtigt af.
Glasur
Bland flormelis, vand og romessens.
Fordel på kagen og drys øjeblikkeligt med krymmel.
Alternativ pynt
Smelt chokoladen og smør det på bunden og drys med krymmel.
Udskæring
Lad glasuren tør og skær ud i harlekintern diagonalt fra hjørne til hjørne.