Kylling i estragonsovs med broccoli og squash (30 minutter)
Kylling-broccoli i estragonsovs er en nem hverdagsret med små kyllingestykker og grøntsager. Broccoli og squash bliver ekstra lækre, fordi de koges i sovsen.
Tilb. tid30 minuttermin
Samlet tid30 minuttermin
Ret: Aftensmad
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Stor pande
Ingredienser
500gkylling i mindre stykkerstrimlet kyllingebryst eller inderfilét
2rødløg i tynde både
1hovedbroccoli skåret i buketter og stokken i tern
1squash i tern
1spsk.paprika
1knsp. chiliflager
½citronsaften
1tsk.tamari
3dlkyllingebuillon
2dlfløde
1håndfuldestragon (eller 2 tsk. tørret estragon)
1tsk.salt
friskkværnet peber
smør til stegning
Forslag til tilbehør
Blomkålsris, almindelige ris eller orzopasta
Sådan gør du
Start med at sætte vand over til ris eller orzo, hvis du laver det. Laver du blomkålsris, kan du vente lidt.
Brun kyllingestykkerne i en stor pande i lidt smør.
Imens skæres løg ud i tynde både.
Skub kyllingen ud til siderne og brun løgene.
Imens snittes squash i små tern.
Skub løgene ud til siden i panden og brun squash-stykkerne.
Imens skæres broccolistokken i tern, og hvis du bruger frisk estragon hakkes det.
Brun paprika og chiliflager i midten af panden. Tilsæt lidt smør, hvis panden er tør.
Tilsæt boullion broccolistokken, estragon og salt og lad retten simren 10 minutters tid under låg. Imens skæres resten af broccolien ud i små buketter.
Tilsæt citron, tamari, fløde og broccolibuketter og kog videre i 5 minutter til broccolien er mør (bruger du en mager fløde, skal den først tilsættes til allersidst og blot lige varmes forsigtigt op uden at koge, da den ellers kan skille.