Magnus' taquitos opskrift: tortillas med krydret kylling og ost
Taquitos med cremet og krydret fyld af to slags ost og (airfryer) pulled chicken i sprødstegte tortillas. Lækker som aftensmad med salsa, guacamole og salat.
Tilb. tid1 timet15 minuttermin
Samlet tid1 timet15 minuttermin
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Diæt: Glutenfri
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
650gkyllingebryst
Krydderblanding
1½spskolie
½lime (saften)
4ghvidløgspulver1 tsk.
¼gcayennepeber1 knivspids
2½gløgpulver1 tsk
4gSpidskommen1½ tsk.
1gchiliflager½ tsk.
4gpaprika hot1 tsk. med top
1½gstødt koriander1 lille tsk.
1gtørret oregano1½ tsk.
1tsk.salt (fint)
peber (friskkværnet)
Taquitos
8tortillas (mellemstore)se link til opskrift på glutenfri totillas efter opskriften
100gflødeost
150gost revet
neutral olie (til stegning)
Sådan gør du
Bland alle krydderierne til kyllingen.
Vend kyllingen i krydderierne og læg kyllingebrysterne i airfryeren.
Giv dem 20 minutter ved 200 grader. Vend dem om, når halvdelen af tiden er gået. Har du ikke airfryer, kan kyllingen også steges på panden eller i ovn. Temperaturen i kyllingekødet skal være 75 grader.
Riv kyllingen til pulled chicken med to gafler.
Bland det revne kyllingekød med revet ost og flødeost.
Lun tortillaerne 10 sekunder i mikroovnen (spring dette trin over, hvis du ikke har mikroovn)
Fordel kyllingeblandingen på tortillapandekagerne og rul dem stramt sammen.
Steg dine taquitos på alle sider på en pande med olie.