Burger med nem og hurtig krydret, pulled chicken af kyllingebryst og sprød coleslaw af spidskål. Kyllingen bliver bedst i airfryer, men kan også pandesteges.
Bland alle krydderierne til kyllingen og bland det sammen med olie og lime.
Vend kyllingen i marinaden og læg kyllingebrysterne i airfryeren. Jeg lægger kyllingestykkerne på et stykke bagepapir med kanter beregnet til airfryer eller i et ildfast fad. På den måde bliver airfryeren knap så beskidt, og man mister ikke saften fra kyllingen.
Giv kyllingenbrysterne 20 minutter ved 200 grader. Vend dem om, når halvdelen af tiden er gået. Er kyllingebrysterne små, skal de måske ikke have så længe. Har du ikke airfryer, kan kyllingen også steges på panden. Temperaturen i kyllingekødet skal være 75 grader.
Lad kyllingen hvile 5–10 minutter.
Riv kyllingen til pulled chicken med to gafler.
Salat
Mens kyllingen steger, laves salaten.
Snit spidskålen fint.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Skyl persillen grundigt og hak den groft. Tag lidt fra til pynt.
Vend de revne grøntsager og persille sammen.
Bland alle ingredienserne til dressingen og bland derefter dressing og salat godt sammen.
Server burgerboller med pulled chicken og coleslaw.