Stenalderbrød uden æg - glutenfrit brød af mandelmel og frø
Stenalderbrød - eller paleo brød - er brøderstatning bagt af mandelmel og frø i stedet for mel og korn og helt naturligt glutenfri. Opskriften er vegansk.
Tilb. tid1 timet25 minuttermin
Samlet tid1 timet20 minuttermin
Ret: Brød
Diæt: Glutenfri
Servings: 1brød
Author: Avocadoen.dk
Equipment
Rugbrødsform på 10x30 cm
Ingredienser
5dlvand
2tsk.Salt
100gchiafrø
100ghørfrø
25gloppefrøskaller4 spsk.
100gmandelmel
100gsesamfrø
100ggræskarkerner
100gsolsikkekerner
olie til formen
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160 grader.
Hæld vandet i en skål og rør salt ud i vandet.
Tilsæt chia, hørfrø og loppefrøskaller og rør rundt.
Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt.
Læg bagepapir i en rugbrødsform og pensl papiret med olie.
Hæld dejen i formen, og bag brødet 1 time.
Tag risten med brødet ud af ovnen. Løft forsigtigt brødet ud af formen med bagepapiret og sæt brødet på bagepapiret tilbage på bageristen.