Sunde bananmuffins med hytteost og nødder (uden mel og sukker)
Jeg har kaldt denne opskrift for sunde bananmuffins, fordi muffinerne er uden sukker, mel og fedtstof. De er svampede, lækre og dejligt søde takket være banan.
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid17 minuttermin
Samlet tid22 minuttermin
Ret: Bagværk
Diæt: Glutenfri
Servings: 6muffins
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
4spskhytteost 80 g
1stort æg 60 g
1banan 100 g banan.
65ghasselnøddereller andre nødder. Mandler er fx også gode.
⅛tsk.fint salt
¼tsk.kanel
½teskefuld vaniljepulver
¼tsk.bagepulver
20gvalnødder(kan udelades)
Sådan gør du
Put hasselnødderne i en minihakker og kør, til nødderne er blevet til mel. Sørg for at stoppe i god tid, før melet bliver til nøddesmør.
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen valnødder og blend til en ensartet masse.
Fyld dejen i 6 muffinsforme af silikone.
Bræk hasselnødderne i lidt mindre stykker og tryk dem let ned i dejen.
Sæt forsigtigt dine muffins direkte i airfryerens skuffe.
Bag ved 160 grader i 17 minutter - drej dem forsigtigt efter de første 10 minutter, så de bliver jævnt bagt.
Lad dem køle af i ca. 5 minutter, før du tager dem ud af muffinsformene.