Tzatziki med græsk yoghurt, dild, mynte og ekstra agurk
Tzatziki skal laves med græsk yoghurt og masser agurk. Skal hvidløgssmagen være mild, så lav tzatzikien i sidste øjeblik og smag til med citron, dild og mynte.
Tilb. tid30 minuttermin
Samlet tid30 minuttermin
Ret: Tilbehør
Køkken: Græsk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
2agurker
1tsksalttil afvanding af agurkerne
250ggræsk yoghurt
1fedhvidløgmere hvis du elsker hvidløg
2tskolivenolie
2tsk.citronsaften lille halv citron og skallen fra en halv citron
En lille håndfuld dildeller 1/2 tsk. tørret
Mynte 2 stilke
½tsksalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Riv agurkerne og drys med salt. Bland godt, så saltet fordeler sig.
Lad det stå mindst 15 minutter. Rør et par gange imens.
Læg et viskestykke i en sigte og hæld de revne agurker deri.
Vrid så meget væde ud af agurkerne, som du kan.
Hak krydderurterne og riv citronskallen fint.
Bland græsk yoghurt, agurk og de øvrige ingredienser.