Den bedste opskrift på brownie, fudgy og tæt med intens chokoladesmag. Hemmeligheden er, at kagen er uden mel. Nyd brownies, som de er, eller som dessert med is.
Forb. tid15 minuttermin
Tilb. tid40 minuttermin
Samlet tid55 minuttermin
Ret: Bagværk, Dessert
Køkken: Amerikansk
Diæt: Glutenfri
Servings: 16stykker (små)
Author: Avocadoen.dk
Equipment
form 20x20 cm
Ingredienser
80gsmør
150gmørk chokolade*
3æg
225gsukker
1spsk.Kakao*med top
½knsp. salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160 grader og læg bagepapir i formen.
Smelt smørret i en skål over vandbad. Imens hakkes chokoladen. Når smørret er smeltet, tilsættes chokoladen. Sluk for blusset, men lad skålen blive i gryden. Rør til chokoladen er smeltet. Stil skålen med smeltet chokolade på køkkenbordet, så den kan køle lidt af.
Bland æg og sukker sammen. En brownie må endelig ikke piskes for længe, så det er bare til æg og sukker er godt blandet.
Rør smør- og chokoladeblandingen i dejen.
Bland kakao og salt i en lille skål, og sigt det i dejen.
Bland forsigtigt dejen med en dejskraber, og hæld den i formen.
Bag brownien i 35-40 minutter.
Tjek med en træpind, om den er færdig. Der må godt hænge lidt kage ved, men dejen må ikke være flydende.
Sæt kagen i køleskabet, så den kan sætte sig, inden den skæres ud.