45-minutters pulled chicken i airfryer eller på pande
Denne opskrift på pulled chicken er hurtig og giver saftigt og mørt kyllingekød. Bruger man airfryer, passer kyllingen ovenikøbet sig selv det meste af tiden.
Tilb. tid45 minuttermin
Samlet tid45 minuttermin
Ret: Aftensmad
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
650gkyllingebryst
1½spskolie
½limesaften
4ghvidløgspulver 1 tsk.
¼gcayennepeber 1 knivspids
2½gløgpulver 1 tsk
4gSpidskommen 1½ tsk.
1gchiliflager ½ tsk.
4gpaprika hot 1 tsk. med top
1½gstødt koriander 1 lille tsk.
1gtørret oregano 1½ tsk.
1tsk.saltfint
peberfriskkværnet
Sådan gør du
Bland alle krydderierne til kyllingen og bland dem med limesaft og olie.
Vend kyllingen i krydderierne og læg kyllingebrysterne i airfryeren. Jeg lægger kyllingestykkerne på et stykke bagepapir med kanter beregnet til airfryer eller i et ildfast fad. På den måde bliver airfryeren knap så beskidt, og man mister ikke saften fra kyllingen.
Giv kyllingenbrysterne 20 minutter ved 200 grader. Vend dem om, når halvdelen af tiden er gået. Er kyllingebrysterne små, kan det godt være, de skal have lidt kortere tid. Har du ikke airfryer, kan kyllingen også steges på panden. Temperaturen i kyllingekødet skal være 75 grader.