Coleslaw med spidskål er en let og mild udgave af den klassiske kålsalat, der passer godt til sommerens retter. Dressingen krydres med persille og et nip karry.
Tilb. tid30 minuttermin
Samlet tid30 minuttermin
Ret: Salat
Køkken: Amerikansk
Diæt: Vegetarisk
Servings: 4personer
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
Salat
500gspidskål1/2 - 1 spidskål
2gulerødderca 200 g
1håndfuld bredbladet persille grofthakket
Dressing
1dlmayonnaise
2tskdijonsennep
1spsk.æblecidereddike
1knsp. Karry
⅛tskfint havsalt
peber
Sådan gør du
Salat
Snit spidskålen fint (se evt. over opskriften, hvor jeg har indsat link til video, de viser hvordan jeg gør).
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Skyl persillen grundigt og hak den groft. Tag lidt fra til pynt.
Vend de revne grøntsager og persille sammen.
Dressing
Bland alle ingredienserne til dressingen og bland derefter dressing ogsalat godt sammen.