Hjemmelavet chilimayonnaise - den nemme måde med stavblender
Chilimayoen der løfter din burger eller sandwich til nye højder. Hemmeligheden bag denne helt fantastisk lækre hjemmelavede mayo er syltede jalapenos.
Tilb. tid5 minuttermin
Samlet tid5 minuttermin
Ret: Dressing og dip
Servings: 1portion
Author: Avocadoen.dk
Ingredienser
1fedhvidløg med skal
15gsyltede jalapenos (ca. 4 skiver)
2dlsolsikkeolie
1æg
2tskhvidvinseddike
2tsk.koncentreret tomatpure
1tskdijonsennep(eller anden sennep)
¼tsk.paprika(hot)
¼tsksalt
Sådan gør du
Put hvidløget i airfryeren med skallen på og bag i 10 minutter ved 160 grader. Er du vild med den friske hvidløgssmag, kan du springe denne del over.
Pil skallen af hvidløgsfeddet og put det i blenderglasset sammen med alle de øvrige ingredienser.
Sæt stavblenderen helt ned i bunden af glasset.
Tænd og kør stavblenderen lidt rundt i bunden, så den får samlet de forskellige ingredienser. Olien ligger stadig øverst.
Begynd nu langsom at løfte stavblenderen opad i blenderglasset, mens du ser mayonnaisen samle sig under stavblenderen. Hele processen tager ca. 30 sekunder.