Avocadoens energigrød med spidskål, selleri og jordskokker
Lysegrøn energigrød toppet med kiwibær, grønne druer og pære. Spidskål er dejlig mild kål, og med selleri og jordskokker får grøden en skøn nøddeagtig smag.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Lysegrøn energigrød toppet med kiwibær, grønne druer og pære. Spidskål er dejlig mild kål, og med selleri og jordskokker får grøden en skøn nøddeagtig smag.
Denne opskrift bygger på Oluf Borbye Pedersens “professorens grønne energigrød”. Her får du den i en lilla version med rødkål, gulerødder, appelsin og aronia.
Cherimoya nice cream laves af bare én ingrediens, men smager af meget mere. Frys, blend, og nyd et sødt, cremet alternativ til flødeis uden fløde eller sukker.
Citronmuffins med mandelmel og birkes er et sundt alternativ til klassiske muffins. Søde og svampede uden hvedemel, sukker eller smør. Nem opskrift i airfryer.
Aroniasnitter er saftige glutenfri kagesnitter med aroniamarmelade. Et fint og meget lækkert alternativ til hindbærsnitter med aronia i stedet for hindbær.
Traditionel salsaopskrift med tomat, peberfrugt, løg, hvidløg og spidskommen. Kogt salsa har en rund og fyldig smag, og løgene bliver milde og medgørlige.
Stenalderbrød – eller paleo brød – er brøderstatning bagt af mandelmel og frø i stedet for mel og korn og helt naturligt glutenfri. Opskriften er vegansk.
Ærtemos af friske eller frosne ærter, forårsløg, citron og olivenolie. Et sundt alternativ til sovs og fænomenal dip til grillmad, frikadeller og fish & chips.
I denne aroniakage med mandel-marcipanbund får aronia en let karamelliseret rosinagtig konsistens og mørk intens smag. Nyd med is, flødeskum eller creme fraiche.
Pikant og cremet tomattærte med lækkert fyld af champignon og flødeost. Tærten får sin smag fra sennep, chili, oregano og hvidløg. Glutenfri bund uden hvedemel.