Salsaopskrift – kogt salsa
Traditionel salsaopskrift med tomat, peberfrugt, løg, hvidløg og spidskommen. Kogt salsa har en rund og fyldig smag, og løgene bliver milde og medgørlige.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Traditionel salsaopskrift med tomat, peberfrugt, løg, hvidløg og spidskommen. Kogt salsa har en rund og fyldig smag, og løgene bliver milde og medgørlige.
Stenalderbrød – eller paleo brød – er brøderstatning bagt af mandelmel og frø i stedet for mel og korn og helt naturligt glutenfri. Opskriften er vegansk.
Ærtemos af friske eller frosne ærter, forårsløg, citron og olivenolie. Et sundt alternativ til sovs og fænomenal dip til grillmad, frikadeller og fish & chips.
I denne aroniakage med mandel-marcipanbund får aronia en let karamelliseret rosinagtig konsistens og mørk intens smag. Nyd med is, flødeskum eller creme fraiche.
Pikant og cremet tomattærte med lækkert fyld af champignon og flødeost. Tærten får sin smag fra sennep, chili, oregano og hvidløg. Glutenfri bund uden hvedemel.
Denne kirsebærtærte vinder ikke præmien som den flotteste kage, men den smager fuldstændig vidunderligt. Kirsebærsirup karamelliserer kagen på lækreste måde.
Jeg har kaldt denne opskrift for sunde bananmuffins, fordi muffinerne er uden sukker, mel og fedtstof. De er svampede, lækre og dejligt søde takket være banan.
Rabarberkagen er et hit hos børn; vi kalder den også maoam-kage. Den består af en karamelliseret bund med rabarbermousse. Kan bages i bradepande eller tærtefad.
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.
Æggesalat med avocado og ærter er en lækker grøn æggesalat. Sæt æggesalaten på brunch- eller påskebordet med brød, eller spis til hverdag på en bund af salat.