Avocadoen > Sund trifli med græsk yoghurt, friske blommer og vanilje

Sund tri­fli med græsk yoghurt, friske blom­mer og vanilje

Morgenmadstrifli med friske blommer

Denne lækre og sukker­fri tri­fli med yoghurt, chi­afrø og friske blom­mer er et skønt bud på en sun­dere ver­sion af den klas­siske dessert. En nem og sukker­fri opskrift, der mæt­ter – per­fekt som ekstra lækker mor­gen­mad eller sund dessert. Og langt sun­dere end hvidt toast­brød, frosties eller hvad man ellers typisk spis­er til morgenmad. 

Tri­flien er lagt sam­men af en bland­ing af græsk yoghurt og A38. Der er intet tilsat sukker, men yoghurten får sødme fra vanil­je og banan. Her rør­er jeg lidt chi­afrø i, som giv­er fibre og mæthed. Tri­flien toppes med bland­ede nød­der, som hakkes groft. Og det er en him­merigsmund­fuld. Især når man bruger søde, solmodne danske blom­mer, der lige er plukket fra blommetræet.

Kan du lide denne tri­fli, så tjek også alle mine andre vari­anter af yoghurt med frugt og nød­der.

Sund tri­fli med friske blom­mer og chiafrø

Forkæl dig selv med en sund tri­fli med friske blom­mer, yoghurt med vanil­je og knasende nød­der på top­pen. Sund dessert eller mor­gen­mad til dejlig start på dagen.
Forb. tid10 min­ut­ter
Sam­let tid10 min­ut­ter
Ret: Mor­gen­mad
Serv­ings: 1 per­son
Author: Avocadoen.dk

Ingre­di­enser

  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 6 spsk. A38
  • 1 tsk. chi­afrø
  • ½ banan
  • 1 knsp. vanil­je

Fyld

  • 100 g Blom­mer 2–4 blom­mer afhængigt af størrelsen
  • 2 spsk. bland­ede nød­der groft hakket

Sådan gør du

  • Mos bana­nen og bland med yoghurt, chia og vanilje.
  • Skær blom­mer i min­dre stykker.
  • Anret lagvist i et glas hvor du skifte­vis læg­ger blom­mer, yoghurt og nødder.

Tak for­di du kig­ger for­bi her på Avo­ca­doen 🥑. Jeg ville blive så glad, hvis du også kiggede for­bi Avo­ca­doen på Face­book, Insta­gram, Pin­ter­est eller YouTube ❤️. Du kan også tilmelde dig Avo­ca­doens nyheds­brev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften