Cherimoya nice cream – cremet og sød is af én ingrediens
Med frossen cherimoya kan man lave det lækreste sunde alternativ til flødeis helt uden fløde eller sukker. Is af frossen frugt kaldes for nice cream og laves typisk af banan. Men cherimoya er altså meget velegnet at bruge til nice cream. Isen bliver cremet og sød og smager som om, der er mange flere lækre ingredienser i end bare en frugt. Da isen består udelukkende af frugt, er den vegansk.
Cherimoya smager, som du måske ved, guddommeligt. Den eneste ulempe er, at den er lidt besværlig at gøre klar. Cherimoya er fuld af de her sorte sten, som ikke kan spises. Hvis du ikke har mødt cherimoya før, kan du blive klogere på den søde frugt med det sjove udseende her: Opskrifter med cherimoya.
Cherimoya nice cream – cremet og sød is af én ingrediens
Equipment
- Blender, (eller anden maskine, der kan blende frossen frugt)
Ingredienser
- 1 Cherimoya
Sådan gør du
- Fjern alle sten fra cherimoyaen ogo skær frugten i mindre stykker.
- Læg flat i en frysepose, eller frys frugten i en isterningebakke.
- Frys minimum 3–4 timer.
- Blend til isen er helt creamet.
Se andre opskrifter med cherimoya