Solbærsyltetøj i mikroovn
Solbærsyltetøj kan sagtens laves i mikroovn. Det tager under 10 minutter at koge en lille portion. Tilsæt evt. rom, som går virkelig godt med solbær, for en voksenversion.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Solbærsyltetøj kan sagtens laves i mikroovn. Det tager under 10 minutter at koge en lille portion. Tilsæt evt. rom, som går virkelig godt med solbær, for en voksenversion.
Opskrift på en dejlig hindbærsyltetøj/marmelade i mikroovn. Jeg har tilsat stikkelsbær, som fremhæver hindbærsmagen og tykner syltetøjet. De kan dog undlades.
Lækker glutenfri jordbærkage i luksusversion med marcipanbund (hjemmelavet mazarinbund), chokolade, mascarponecreme og abrikossyltetøj. Sommerens bedste kage.
Det særlige ved denne opskrift på hyldeblomstsaft er, at både vand og sukker koges op for ekstra holdbarhed. Pulpen laves til den lækreste hyldeblomstmarmelade.
Lav en lille portion abrikossyltetøj i mikroovnen på 10 minutter. Når abrikoserne koges, fremhæves abroikossmagen, og syltetøjet får den smukkeste orange farve.
Vandmelon-slushice er læskende på en varm sommerdag. Frys tern af vandmelon og blend sammen med lime elle citron til en blød vandmelonis.
Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, ymer og saft fra limequat. Server med mandelknas, der smager og knaser som kammerjunkere, men er helt uden mel.
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.
Denne avocadois er nærmest magisk. Isen tager ingen tid at lave, den bliver cremet og blød med den mest delikate smag og får den smukkeste lysegrønne farve.
Lakridsmandler er virkelig lækre, de er sunde, og så er de nemme at lave i airfryer eller ovn. Mandlerne er ristet med havsalt og lakridspulver.