Avocadokoldskål og mandelknas med smag af kammerjunkere
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.
Denne avocadois er nærmest magisk. Isen tager ingen tid at lave, den bliver cremet og blød med den mest delikate smag og får den smukkeste lysegrønne farve.
Lakridsmandler er virkelig lækre, de er sunde, og så er de nemme at lave i airfryer eller ovn. Mandlerne er ristet med havsalt og lakridspulver.
Syltetøj i mikroovn er en hurtig og nem måde at lave syltetøj. Metoden er rigtig god, hvis du har lidt frugt eller bær til overs, og du undgår madspild
Opskrift på superlækre og bløde pandekager uden mel. Pandekagerne er tykke som amerikanske pandekager og har et højt proteinindhold, da de er lavet med hytteost.
Jordbærsyltetøj med citron og vanilje bliver superlækkert i mikroovn. Det tager bare 10 minutter at lave et lille glas syltetøj af en rest jordbær.
Opskrift på hjemmelavet ingefærte med frisk ingefær, honning og citron. Den smager stærkt og varmer dejligt på en kold dag.
I denne opskrift på limequatsyltetøj bruges hele skiver af limequat. Det ser så fint ud. Syltetøjet minder om orangemarmelade, men er meget hurtigere at lave.
Saltmandler er nemme at lave i airfryer og gode som snacks for mindre blodsukkerudsving i stedet for chips. Og så er saltmandler supergode i salat.
Kage med banan er altid godt, men karamelglasuren er stjernen i denne glutenfri kage. Banankagen er uden mel, hvor marcipan sikrer en lækker smag og konsistens.