Enebærgryde med kylling
Enebærgryde er en rigtig 80’er-klassiker, som er både nem og hurtig. Her i en moderniseret version med kylling, sennep og citron i sovsen og persille som drys.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Enebærgryde er en rigtig 80’er-klassiker, som er både nem og hurtig. Her i en moderniseret version med kylling, sennep og citron i sovsen og persille som drys.
Selleribøffer er meget nemme at lave i airfryer. Denne opskrift er uden mel eller gryn og dermed uden stivelse og naturligt glutenfri. Brug dem fx i vegetarburgere.
Denne opskrift på Shepherds pie er med hakket svinekød og blomkålsmos, hvilket er overraskende godt – bedre end med kartoffelmos! Dejlig varm og krydret ovnmad.
Lækker mør kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Kyllingen er spatchcocked, hvilket gør, at den bliver hurtigere og mere jævnt færdig.
Lækker cremet græskarlasagne med kylling, mascarpone og bagte græskarskiver som erstatning for lasagneplader. Lasagnen er low carb, glutenfri og uden stivelse.
Japansk kålpandekage uden hvedemel. Kålpandekage er et vegetarisk måltid, der smager og mætter rigtig godt. Server med okonomiyakisovs og japansk mayonnaise.
Pizza uden mel smager virkelig godt og er meget hurtigere at lave end almindelig pizza. Bunden er af blomkål.
Vegetarisk stroganoff med portobellosvampe er en lækker gryderet uden kød. Portobellosvampe giver fuld umami med champignon, løg, tomatpure, paprika og chili.
Kyllingelasagne uden lasagneplader. I stedet bruger jeg aubergine og squash i tynde skiver. Det gør faktisk kun retten endnu mere smagfuld.
I denne version af svensk pølseret har jeg brugt selleri bagt i airfryer i stedet for kartofler. Det gør sellerien mør, og den får en dejlig mild smag.