Kyllingebøffer: krydrede hakkebøffer af kylling
Disse krydrede kyllingebøffer er hurtigt blevet hele familiens favorit i kyllingeburgere. Kyllingefarsen krydres med persille, forårsløg, tamari og hvidløg.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Disse krydrede kyllingebøffer er hurtigt blevet hele familiens favorit i kyllingeburgere. Kyllingefarsen krydres med persille, forårsløg, tamari og hvidløg.
Burger med nem og hurtig krydret, pulled chicken af kyllingebryst og sprød coleslaw af spidskål. Kyllingen bliver bedst i airfryer, men kan også pandesteges.
Coleslaw med spidskål er en let og mild udgave af den klassiske kålsalat, der passer godt til sommerens retter. Dressingen krydres med persille og et nip karry.
Taquitos med cremet og krydret fyld af to slags ost og (airfryer) pulled chicken i sprødstegte tortillas. Lækker som aftensmad med salsa, guacamole og salat.
Denne opskrift på pulled chicken er hurtig og giver saftigt og mørt kyllingekød. Bruger man airfryer, passer kyllingen ovenikøbet sig selv det meste af tiden.
Jeg har kaldt denne opskrift for sunde bananmuffins, fordi muffinerne er uden sukker, mel og fedtstof. De er svampede, lækre og dejligt søde takket være banan.
Til denne forret har jeg brugt bagte heirloom cherrytomater med olivenolie, honning og rosmarin, anrettet på fetacreme. Det er lige så godt, som det er enkelt.
Avocadoburger fik jeg på en café i Amsterdam. Her er den med kyllingebøf med hvidløg, forårsløg og persille, bagt peberfrugt og chilimayo. En ret blæret burger.
Chilimayoen der løfter din burger eller sandwich til nye højder. Hemmeligheden bag denne helt fantastisk lækre hjemmelavede mayo er syltede jalapenos.
Tomatsalat med de flotte heirloom-tomater (eller andre farvede tomater), feta og basilikum. Dertil rabarberdressing af bagte rabarber, olivenolie og honning.