Broccoli i airfryer
Broccoli bliver supelækkert i airfryer. Bagt broccoli bliver sprødt med en dyb, sødlig smag. Brug broccolifritterne som tilbehør i stedet for pommes frittes.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Broccoli bliver supelækkert i airfryer. Bagt broccoli bliver sprødt med en dyb, sødlig smag. Brug broccolifritterne som tilbehør i stedet for pommes frittes.
Ingefær-iste er stærkt, lækkert og forfriskende på en varm sommerdag. Med rørsukker, citrus og mynte bliver drikken en krydsning mellem iste og virgin mojito.
Melonsalat er en lækker og let sommersalat, der passer til grillmad. Salaten anrettes med balsamico-dressing, feta og pinjekerner, som nemt kan ristes i airfryer.
Vandmelon-slushice er læskende på en varm sommerdag. Frys tern af vandmelon og blend sammen med lime elle citron til en blød vandmelonis.
Yoghurtbowle med blåbær, brombær og abrikos er maj måneds bud på morgenmad uden stivelse.
Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, ymer og saft fra limequat. Server med mandelknas, der smager og knaser som kammerjunkere, men er helt uden mel.
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.
Yoghurt med kugler af vandmelon, cantaloupe- og honningmelon. Melonen er marineret i lime med honning, stødt chili og ingefær.
Denne gudesmukke salat med avocadocreme, avocado, brombær og saltmandler har jeg kaldt brasiliansk salat. Derudover rød og grøn spidskål, feldsalat og rucola.
Haydari er en cremet dip her med grillet peberfrugt, yoghurt og feta. Haydari er rigtig lækker som dip til grøntsager eller kød og i stedet for dressing.