Kakisyltetøj med æble, kanel og stjerneanis
Dette kakisyltetøj med æble er sødt og krydret vintersyltetøj smagt til med kanel og stjerneanis. Det er lækkert at bruge på fx yoghurt, chiagrød og pandekager.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Dette kakisyltetøj med æble er sødt og krydret vintersyltetøj smagt til med kanel og stjerneanis. Det er lækkert at bruge på fx yoghurt, chiagrød og pandekager.
Store glutenfri cookies med chokolade. Disse småkager bliver sprøde og karamelliserede på den helt rigtige måde med fint hakkede mandler frem for mandelmel.
Chialamande er lækker chiagrød med vanilje og mandler, et nemt og sundt alternativ til risalamande uden ris, sukker og fløde, med mindre fedt og flere fibre.
Spis denne chiagrød med hytteost med frisk kakifrugt som en lækker morgenmad eller med syltet kakifrugt som en sund dessert. Toppes med pekannødder og kanel.
Avocadoens glutenfri ingefærsmåkager, ginger cookies, er sprøde udenpå og chewie indeni med den karakteristiske krydrede smag af ingefær. Så lette at elske!
Kokosbrud er sprøde glutenfri kokoskager med vanilje, pyntet med chokolade og frysetørret hindbær, som giver et lækkert syrligt modspil til de søde kager.
Harlekinkager er meget lækre glutenfri kokoskager med romsmag. Småkagerne minder om fedtebrød uden smør. De pyntes fint med glasur og krymmel eller chokolade.
Minikokosmakroner med hvid chokolade. De små kager er perfekte til kagetapas eller bare fordi… Pynt minikagerne med fx krymmel, guldstøv eller lakridspulver.
I rocky road bruges rester af chokolade, marcipan, tørret frugt, skumfiduser eller nødder. Det kan ikke gå galt og bliver ekstremt godt uanset hvad du putter i.
Islagkage med mandelbund, æbleis og marcipan er et hit som dessert til gæster, da den laves på forhånd. Æbleisen bliver blød og cremet helt uden ismaskine.