Avocadoens energigrød med spidskål, selleri og jordskokker
Lysegrøn energigrød toppet med kiwibær, grønne druer og pære. Spidskål er dejlig mild kål, og med selleri og jordskokker får grøden en skøn nøddeagtig smag.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Lysegrøn energigrød toppet med kiwibær, grønne druer og pære. Spidskål er dejlig mild kål, og med selleri og jordskokker får grøden en skøn nøddeagtig smag.
Denne opskrift bygger på Oluf Borbye Pedersens “professorens grønne energigrød”. Her får du den i en lilla version med rødkål, gulerødder, appelsin og aronia.
Cherimoya nice cream laves af bare én ingrediens, men smager af meget mere. Frys, blend, og nyd et sødt, cremet alternativ til flødeis uden fløde eller sukker.
Traditionel salsaopskrift med tomat, peberfrugt, løg, hvidløg og spidskommen. Kogt salsa har en rund og fyldig smag, og løgene bliver milde og medgørlige.
Stenalderbrød – eller paleo brød – er brøderstatning bagt af mandelmel og frø i stedet for mel og korn og helt naturligt glutenfri. Opskriften er vegansk.
Ærtemos af friske eller frosne ærter, forårsløg, citron og olivenolie. Et sundt alternativ til sovs og fænomenal dip til grillmad, frikadeller og fish & chips.
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.
Cherimoyasmoothie med appelsin smager helt vildt lækkert takket være den skønne cherimoya-frugt, en af de mest søde og cremede frugter med sød eksotisk smag.
Synes du gin og tonic er for bitter, er denne drink med frisk appelsin nok mere dig. Appelsin og limequat (eller citron) giver en sød, forfriskende gin & tonic.
Nøddecreme med ristede nødder og vanilje, uden smør, mælk og chokolade. Smagen af Nutella med langt mindre sukker – til morgenmad eller når lækkersulten rammer.