Fransk mormorsalat
Denne franske mormorsalat er en delikatesse i al sin enkelthed. Den består af hovedsalat, krydderurter og vinaigrette med sennep, rødvinseddike og olivenolie.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Denne franske mormorsalat er en delikatesse i al sin enkelthed. Den består af hovedsalat, krydderurter og vinaigrette med sennep, rødvinseddike og olivenolie.
Det er hurtigt og nemt at lave laks i airfryer. Til denne bagte laks med citron, har jeg lavet broccolifritter, kogte asparges og tatarsauce.
Tatarsauce er en dip af mayonnaise med krydderurter og kapers, der giver umami. Sovsen er lækker til både fisk og kød eller til at dyppe grøntsager i.
Broccoli bliver supelækkert i airfryer. Bagt broccoli bliver sprødt med en dyb, sødlig smag. Brug broccolifritterne som tilbehør i stedet for pommes frittes.
Ingefær-iste er stærkt, lækkert og forfriskende på en varm sommerdag. Med rørsukker, citrus og mynte bliver drikken en krydsning mellem iste og virgin mojito.
Melonsalat er en lækker og let sommersalat, der passer til grillmad. Salaten anrettes med balsamico-dressing, feta og pinjekerner, som nemt kan ristes i airfryer.
Vandmelon-slushice er læskende på en varm sommerdag. Frys tern af vandmelon og blend sammen med lime elle citron til en blød vandmelonis.
Yoghurtbowle med blåbær, brombær og abrikos er maj måneds bud på morgenmad uden stivelse.
Hjemmelavet koldskål med kærnemælk, ymer og saft fra limequat. Server med mandelknas, der smager og knaser som kammerjunkere, men er helt uden mel.
Avocadoens bedste koldskål er selvfølgelig en avocadokoldskål. Den er med lime i stedet for citron og med mandelknas (uden mel) med smag af kammerjunkere.