Bagte cherrytomater på fetacreme med hvidløg og citron (airfryer/ovn)
Til denne forret har jeg brugt bagte heirloom cherrytomater med olivenolie, honning og rosmarin, anrettet på fetacreme. Det er lige så godt, som det er enkelt.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Avocadoens opskrifter på salater og dressinger. Her finder du min go-to-salat, nemlig spidskålssalat med avocado, feta og blåbær og ligeledes go-to-dressing, nemlig vinaigrette med rødvinseddike. Og selvfølgelig gulerodssalater og den meget smukke brasilianske salat med avocado og ristede saltmandler.
Til denne forret har jeg brugt bagte heirloom cherrytomater med olivenolie, honning og rosmarin, anrettet på fetacreme. Det er lige så godt, som det er enkelt.
Tomatsalat med de flotte heirloom-tomater (eller andre farvede tomater), feta og basilikum. Dertil rabarberdressing af bagte rabarber, olivenolie og honning.
Gulerodssalat med kakifrugt er en usædvanlig, men dejlig kombination, hvor granatæble, ingefær, citron og pekan giver modspil og knas til den søde salat.
Denne franske mormorsalat er en delikatesse i al sin enkelthed. Den består af hovedsalat, krydderurter og vinaigrette med sennep, rødvinseddike og olivenolie.
Melonsalat er en lækker og let sommersalat, der passer til grillmad. Salaten anrettes med balsamico-dressing, feta og pinjekerner, som nemt kan ristes i airfryer.
Denne gudesmukke salat med avocadocreme, avocado, brombær og saltmandler har jeg kaldt brasiliansk salat. Derudover rød og grøn spidskål, feldsalat og rucola.
I denne lækre salat har jeg blandet spidskål med fint skårne stykker af knoldselleri, rucola og pære og en estragondressing med sennep, citron og estragon.
Frokostsalat til en person med bagt peberfrugt, avocado og tun. Det er en alt i en salatbowle, som lige er til at tage med i madpakken.
Sådan skærer du et helt spidskål. Spidskål holder sig godt i køleskabet og er meget velegnet til salatprep. Spidskål kan bruges i mange forskellige salater.
Avocadosalat med agurk, spidskål, mango og dressing med chili og lime. Salaten er god som tilbehør til aftensmad eller kan spises som frokost med æg på.