Peppermint barks – opskrift på pebermyntebrud
Peppermint barks er mørk og hvid chokolade, der smelter på tungen, toppet med knuste pebermyntestokke, der knaser og udløser små pebermyntegnister i munden.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Peppermint barks er mørk og hvid chokolade, der smelter på tungen, toppet med knuste pebermyntestokke, der knaser og udløser små pebermyntegnister i munden.
Famous fudge er en amerikansk opskrift på hjemmelavet fudge med chokolade, kondenseret mælk og skumfiduser. Karamellerne er så bløde, at de smelter på tungen.
Nutellakuber er uimodståelig konfekt med chokolade og nutella. Chokoladestykkerne består af blødt fyld, der smelter på tungen, omgivet af to lag sprød chokolade.
Den bedste opskrift på hjemmelavede knækbrød, der er glutenfri og uden stivelse. Og 5 fif til at få dine knækbrød pæne og sprøde, selvom dejen er uden mel og æg.
En hurtig og nem opskrift på vindruemarmelade med et twist af ingefær og citron.
Oktobers frugtbowle er yoghurt med nødder og blåbær, hindbær, pærer og æbler fra haven. Og så banan, kiwi og druer. En dejlig morgenmad uden stivelse.
Marmelade af aronia og æble har en dyb aroma. Æblerne mildner aroniabærrene og tykner marmeladen. Brug den fx på ost eller til jul som alternativ kirsebærsovs.
Læs her, hvordan du kan lave syltetøj og marmelade uden tilsætningsstoffer eller unødige e‑numre. Og se, hvordan du tjekker, om syltetøjet er færdigt.