Kyllingebøffer: krydrede hakkebøffer af kylling
Disse krydrede kyllingebøffer er hurtigt blevet hele familiens favorit i kyllingeburgere. Kyllingefarsen krydres med persille, forårsløg, tamari og hvidløg.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Disse krydrede kyllingebøffer er hurtigt blevet hele familiens favorit i kyllingeburgere. Kyllingefarsen krydres med persille, forårsløg, tamari og hvidløg.
Fordelen ved at koge marmelade af fuglekirsebær med sten er, at man slipper for misfarvede fingre. Kirsebærmarmelade er vildt godt på chiagrød.
Kirsebærsyltetøj med meget intens smag og god tyk konsistens. Opskriften er uden tilsætningsstoffer med den rene smag af kirsebær, stikkelsbær og vanilje.
Opskrift på den søde indkogte mælk, der smager af karamel og forsøder kolde drikke, kager, is og konfekt. Tips til kogetid og konsistens for kondenseret mælk.
Burger med nem og hurtig krydret, pulled chicken af kyllingebryst og sprød coleslaw af spidskål. Kyllingen bliver bedst i airfryer, men kan også pandesteges.
Cola mess er en opskrift på dessert med smag af cola. Den er inspireret af den klassiske dessert Eton mess. Cola mess består af colamarengs, colais og ananas.
Coleslaw med spidskål er en let og mild udgave af den klassiske kålsalat, der passer godt til sommerens retter. Dressingen krydres med persille og et nip karry.
Taquitos med cremet og krydret fyld af to slags ost og (airfryer) pulled chicken i sprødstegte tortillas. Lækker som aftensmad med salsa, guacamole og salat.
Denne opskrift på pulled chicken er hurtig og giver saftigt og mørt kyllingekød. Bruger man airfryer, passer kyllingen ovenikøbet sig selv det meste af tiden.
Denne hjemmelavede colais er lækker på den overraskende måde: sød, syrlig og cremet med umiskendelig colasmag. En frisk citronflødeis med colakryderier.