Kirsebærtærte med marcipanbund (glutenfri)
Denne kirsebærtærte vinder ikke præmien som den flotteste kage, men den smager fuldstændig vidunderligt. Kirsebærsirup karamelliserer kagen på lækreste måde.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Denne kirsebærtærte vinder ikke præmien som den flotteste kage, men den smager fuldstændig vidunderligt. Kirsebærsirup karamelliserer kagen på lækreste måde.
Jeg har kaldt denne opskrift for sunde bananmuffins, fordi muffinerne er uden sukker, mel og fedtstof. De er svampede, lækre og dejligt søde takket være banan.
Rabarberkagen er et hit hos børn; vi kalder den også maoam-kage. Den består af en karamelliseret bund med rabarbermousse. Kan bages i bradepande eller tærtefad.
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.
Æggesalat med avocado og ærter er en lækker grøn æggesalat. Sæt æggesalaten på brunch- eller påskebordet med brød, eller spis til hverdag på en bund af salat.
Cherimoyasmoothie med appelsin smager helt vildt lækkert takket være den skønne cherimoya-frugt, en af de mest søde og cremede frugter med sød eksotisk smag.
Nem og fin glutenfri citronkage af makronbunde med birkes. Pynt med påskeæg for en påskekage eller brug stedmoderblomster. Kagen kan også laves med liemquat.
Du kender nok snickerskage? Den lækre konfektkage med peanuts, karamel og chokolade. Her får du opskriften på luksus snickerskage med marcipan og uden hvedemel.
Synes du gin og tonic er for bitter, er denne drink med frisk appelsin nok mere dig. Appelsin og limequat (eller citron) giver en sød, forfriskende gin & tonic.
Nøddecreme med ristede nødder og vanilje, uden smør, mælk og chokolade. Smagen af Nutella med langt mindre sukker – til morgenmad eller når lækkersulten rammer.