Kirsebærsyltetøj med stikkelsbær: intens smag og perfekt konsistens
Kirsebærsyltetøj med meget intens smag og god tyk konsistens. Opskriften er uden tilsætningsstoffer med den rene smag af kirsebær, stikkelsbær og vanilje.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Kirsebærsyltetøj med meget intens smag og god tyk konsistens. Opskriften er uden tilsætningsstoffer med den rene smag af kirsebær, stikkelsbær og vanilje.
Opskrift på den søde indkogte mælk, der smager af karamel og forsøder kolde drikke, kager, is og konfekt. Tips til kogetid og konsistens for kondenseret mælk.
Cola mess er en opskrift på dessert med smag af cola. Den er inspireret af den klassiske dessert Eton mess. Cola mess består af colamarengs, colais og ananas.
Denne hjemmelavede colais er lækker på den overraskende måde: sød, syrlig og cremet med umiskendelig colasmag. En frisk citronflødeis med colakryderier.
Sommermarmelade med jordbær, rabarber, lidt citron og et strejf vanilje – helt uden tilsætningsstoffer. Opskrift i mikroovn som er velegnet til små portioner.
Man kan næsten mærke colaboblerne på tungen, når man knaser disse colamarengs. Cola-kyskager er søde med noter af karamel, citron, vanilje og kanel.
Jeg har kaldt denne opskrift for sunde bananmuffins, fordi muffinerne er uden sukker, mel og fedtstof. De er svampede, lækre og dejligt søde takket være banan.
Rabarberkagen er et hit hos børn; vi kalder den også maoam-kage. Den består af en karamelliseret bund med rabarbermousse. Kan bages i bradepande eller tærtefad.
Syltetøj af cherimoya er umanerligt lækkert med lime, hvor det får den helt rette balance mellem sødt og syrligt, som er så lækkert i syltetøj, fx til pandekager.
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.