Avocadoburger med kylling, bagte peberfrugter og chilimayo
Avocadoburger fik jeg på en café i Amsterdam. Her er den med kyllingebøf med hvidløg, forårsløg og persille, bagt peberfrugt og chilimayo. En ret blæret burger.
Tilmeld dig Avocadoens nyhedsbrev
Avocadoburger fik jeg på en café i Amsterdam. Her er den med kyllingebøf med hvidløg, forårsløg og persille, bagt peberfrugt og chilimayo. En ret blæret burger.
Chilimayoen der løfter din burger eller sandwich til nye højder. Hemmeligheden bag denne helt fantastisk lækre hjemmelavede mayo er syltede jalapenos.
Tomatsalat med de flotte heirloom-tomater (eller andre farvede tomater), feta og basilikum. Dertil rabarberdressing af bagte rabarber, olivenolie og honning.
Marcipankager er nogle af de allerbedste. Marcipan giver foruden dejlig smag god konsistens til kager uden mel. Se Avocadoens glutenfri opskrifter med marcipan.
Syltetøj af cherimoya er umanerligt lækkert med lime, hvor det får den helt rette balance mellem sødt og syrligt, som er så lækkert i syltetøj, fx til pandekager.
Opskrifter på sunde desserter til dig, der elsker desserter som æblekage og blommetrifli, men gerne vil leve sundt med mindre sukker og fedt og mere protein.
Cherimoya-sorbet minder mig om kæmpelæske, den hvide sodavandsis, der smager af lemonade. Cherimoya-lime-sorbet er cremet vegansk is uden tilsætningsstoffer.
Iskaffe med kondenseret mælk er sød og cremet. Jeg laver den på espresso eller anden stærk kaffe. Som vietnamesisk iskaffe skal den nydes iskold med meget is.
Mochaccino iskaffe er en slags kold cappuccino med chokoladesmag. Denne kolde mochaccino er lavet på espresso og sød kakao-daddelmælk, og er uden tilsat sukker.
Opskrift på hjemmelavet vaniljepulver uden sukker, kunstig vanillin eller andre tilsætningsstoffer. Metode til at at tørre vaniljestænger uden dehydrator.